Sider

Herning

13 januar 2013

Et godt tilbud gjorde at vi i dag endte i Herning.

Thomas fandt noget på brugtmarkedet, som han havde svært ved at undvære, vi lovede godt selskab på køreturen og han lovede os kaffe og kage.

Vi drak kaffe på kunstmuseet Heart, vi kom så sent, at vi ikke syntes det kunne betale sig at købe entre til udstillingerne, men jeg blev nysgerrig. Trods et lidt slidt ydre, gav smug-kig ind i salene mig lyst til at besøge stedet igen.

Når vi nu var på de kanter måtte vi forbi Ingvar Cronhammars ELIA. Den spruttede ikke, mens vi var der, men for børnene var det at bestige den, en oplevelse i sig selv.

Da det var tid til at vende snuden hjem tog både Herning og Elia afsked med os på fineste vis.


10 kommentarer:

 1. Velkommen til Herning! Elia er spændende, - mærkværdig tingest i det jyske flade landskab. Kunne læse, at du ikke havde tilset salene på heart, de er bestemt et besøg værd - og udstillingen INVOLVER er meget spændende. Jeg har besøgt den flere gange, både med og uden elever, begge dele en rigtig god oplevelse. Skulle I en anden gang komme forbi, er museene på den modsatte side af vejen - Carl Henning Pedersens musum, samt Angligården og skulpturhaven - bestemt også seværdigheder der er værd at bruge lidt tid på.
  Meget SMUKKE billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi må simpelthen tilbage til Herning, jeg kan høre der er mange spændende ting at besøge i lige det område. jeg var faktisk lidt ærgelig over at vi ikke kunne nå INVOLVER, det virkede rigtigt spændende.

   Slet
 2. Hvor er det fint.. Var det solen der lavede den fine røde farve på trappen? Det ser eventyrligt ud.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rakel
   Ja det var solen, der til sidst lavede det fine skær, trappen var elers sort. Fint var det.

   Slet
 3. Dejlig at se Herning med andre øjne....;) Jeg har også udstillingen til gode endnu...Jeg er jo uddannet lige på den anden side af vejen...så har tit lagt vejen forbi Elia, men har heller ikke set den sputte endnu...
  tror man skal være mere end heldig...
  /Maja

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror altså også vi var blevet ret forskrækkede hvis den var begyndt at sprutte :) Jeg skal til Herning igen, der er jo meget at se :)

   Slet
 4. Det ligner da en dejlig og lidt impulsiv dag:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det blev en helt god tur, det sidste af hjemturen knap så hyggelig, da syntes børnene pludselig dat var voldsomt urimligt at de skulle køre i bil :)

   Slet
 5. Det lyder som en god deal I fik lavet jer. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det :) kagen var ikke noget særligt men kaffen og "oplevelsen" var god :)

   Slet