Sider

god påske

27 marts 2013

Så er jeg kommet hjem fra arbejde. "Min" computer, bøger, nøgler mm skulle afleveres inden jeg gik og nu har jeg påskeferie. Skal jeg se det fra den lyse side bliver det skønt med en ferie hvor jeg slet ikke skal forberede mig.

God chokolade kan jeg ikke sige nej til og nu fejrer vi påskeferien med god kaffe, dejlig chokolade fra Konnerup og nyeste plade fra Kashmir.

Jeg er fan af æggene af ren marcipan, Thomas er fan af Kashmir (det er jeg egentlig også, ligesom han vist også er fan af æggene) men den nye plade skal jeg lige lære at kende, før jeg kan komme til at holde rigtig af den.

God påske

8 kommentarer:

 1. Lækre billeder. Elsker selv Kashmir, desværre er min mand ikke enig. Jeg har netop kigget på de sofaborde I har, de er virkelig fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) jeg er allerede ved at blive gode venner med den nye plade :) du må høre lidt Kashmir når du er alene hjemme ;)

   Slet
 2. Sikke et sødt indlæg, Heidi :) Og ja, endelig en ferie uden forberedelse!
  Jeg har sådan et lidt skørt forhold til Kashmir, for jeg kan egentlig godt lide deres musik, men har aldrig for alvor fordybet mig i det. Første singlen fra det nye album tegner dog godt, synes jeg, så jeg kunne godt finde på at hoppe på vognen nu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hørte det første i går mens jeg lavede en masse andet og syntes helt ærligt det larmede ;) i dag tog jeg mig tid til at lytte og nu vinder den, jeg kommer til at holde af den, det ved jeg nu.

   Slet
 3. Den konflikt er så tarvelig. Jeg bliver så sur, når jeg ser KLs kampagne de lige nu har i landets aviser. Den er betalt af vores skattepenge, som skulle bruges til velfærd. Men rigtig god Påske; det fortjener du I den grad. Jeg har hørt rigtig godt om den nye plade. Måske jeg også skulle købe den på vinyl.

  SvarSlet
 4. Kære Karen tarvelig er det rigtige ord. I dag blev jeg så vred på jeres vegne ( jeg er også lockoutet, men ansat under andre forhold) at jeg for hjem og skrev en vred mail til KL, meget ulig hvad jeg ellers gør, men det er bare for meget. Følte mig ret meget som en sur gammel dame ;) men eg er så rystet over at en arbejdsgiver kan opføre sig så uanstændigt over for sine medarbejdere. Jeg synes det er så nedgørende, og kan slet ikke se det langsigtede perspektiv i det. Men rigtig god påske til jer også. Jeg er desværre ikke på instagram for tiden, der var jo nogen der ville ha min Tlf ;) men jeg følger med på bloggen.

  SvarSlet
 5. Det er med at få det bedste ud af en træls situation. Forhåbentlig hjælper det lidt med god chokolade.

  SvarSlet
 6. God påske Heidi - Jeg håber ikke den bliver for lang:).. Vi må heldigvis beholde computere, nøgler osv.. Og komme på skolen - bare ikke udføre pædagogisk arbejde!!

  SvarSlet