Sider

øv

25 marts 2013

så er det en realitet, det har det sådan set været længe, men i dag blev det sådan rigtigt. Jeg er ansat som underviser under staten og er lockoutet fra tirsdag efter påske. Det betyder jeg er midlertidig opsagt fra mit arbejde og ikke må møde på arbejde.
Så i stedet for at undervise, som jeg ellers rigtig gerne ville, så skal jeg sidde i en stor hal og tale om mulige aktioner og ud på gaden og demonstrere.
I stedet for at få løn som jeg ellers rigtig gerne ville, så kan jeg få et lån af min faglige organisation.

Jeg skal nok klare mig, men hvor ville jeg ønske det var anderledes, men ikke så meget, at jeg uden kamp vil give afkald på "normale" overenskomstsikrede arbejdsforhold.

I dag har jeg holdt gereralprøve på påskeferien, jeg havde kun en enkelt feriedag. I morgen og onsdag skal jeg arbejde, men så hopper jeg for alvor med på feriebølgen.

10 kommentarer:

 1. Velkommen i klubben!! Det er ikke en ønskelig situation vi er i!!

  SvarSlet
  Svar
  1. nej det er det bare ikke, der er så mange der bliver berørte af dette.

   Slet
 2. ØV! øvøv.. Det er så frustrende. Også stakkels elever der er fanget af det her.

  SvarSlet
 3. Øv der er bare en rigtig træls situation.

  Mona

  SvarSlet
 4. Som skolepædagog har jeg tilsynspligt med de børn som kommer i skole. Det er en uholdbar situation, det er børnene som må lide tab og jeg kan bare se på! Jeg føler med jer og håber på det bedste..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rigtig træls. jeg arbejder ikke med børn men hos mange af "mine" voksne skaber det altså bare bekymringer om både det ene og andet. tak fordi du håber på det bedste :)

   Slet