Sider

siden sidst

14 maj 2013

har vi været til konfirmation. Min søde Niece blev konfirmeret og det skulle selvfølgelig fejres

Det var en lidt ualmindeligt fest fordi den blev holdt på et naturcenter. Jeg har ihvertfald aldrig før været til en konfirmation hvor der var GPS løb, hvor der blev skudt med vandkanoner og hvor der blev fanget sild i massevis. Det var en helt fantastisk dag hvor alle hyggede sig. Selvom festen blev holdt i naturlige omgivelser havde Holger klædt sig pænt på til lejligheden. Det er Christina der har givet ham den fine butterfly, det er godt at have sine kontakter i orden.13 kommentarer:

 1. Sikke dog en vidunderlig måde at fejre konfirmationen på. Jeg tænker, at der må komme et rigtig sundt barn ud af forældre, der lærer deres børn den slags værdier, og planlægger en sådan fest for deres barn. Jeg er inspireret... - og tænker, at sådan ønsker jeg mine børns konfirmation skal være - lige i den ånd. Og smukke smukke billeder... TAK!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var min nieces ønske at det skulle foregå på den måde og det var en rigtig dejlig dag. Og ja hun er opdraget godt :)

   Slet
 2. Det lyder som en helt perfekt konfirmation. Nogen gange kan de altså godt blive lidt for voksenkedelige, hvor man glemmer, at hovedpersoenn nok ikke selv synes, at det er shovt at sidde til bords i mange timer.

  En af de bedste, jeg har været til, blev holdt hjemme hos konfirmanden og så var deropsat bobspil, dart, bordtennisbord mm, så man kunne udfordre hinanden. Hold da fest, der var gang i den.

  SvarSlet
  Svar
  1. faktisk var ønsket oprindelig en fest hjemme i haven, men vi var lidt for mange tul en hjemmekonfirmation, dette blev mindst lige så godt. Jeg synes også det er rigtigt dejligt når det er uhøjtideligt. Bobspil :) det havde jeg helt glemt.

   Slet
 3. Hvor lyder det som en spændende og anderledes konfirmation, der ikke drukner i minderne om alle de andre suppe, steg og is-konfirmationer man har deltaget i. Jeg synes det er så befriende, at der er mange der begynder at tænke ud over traditionerne, når de holder fester, og i stedet gør dét, de holder af og som passer til dem.
  Vi gjorde det selv med vores bryllup, hvor vi inviterede til påskebrunch, og da alle mødte op, fik de at vide, at vi alle skulle køre igen, fordi vi skulle til Rådhuset og giftes. Vi undgik dermed alt det, der normalt hører et bryllup til, og selvom ikke alle gæster forstod vores fravalg, så vi det som et tilvalg og det er og bliver den bedste dag i vores liv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som et hyggeligt bryllup :) rigtig hyggeligt!

   Slet
 4. Er også helt vild med idéen. Det lyder som en fantastisk dag for både børn og voksne, hvor man er SAMMEN og ikke bare sidder og svælger i minder over de udkogte grøntsager (ja det er desværre mest sådan jeg husker konceptet...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du har ret :) men jeg har nu også været til andre gode konfirmationer :)

   Slet
 5. Sej lille gut der :)
  Det lyder som en rigtig god dag. Gode ideer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han var faktisk meget sej :) selvom jeg lige skulle vænne mig til skjorten :)

   Slet
 6. Åh, Heidi! Han blev fin! Skjorten er skøn og det lyder også til at have været en rigtig skøn dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er godt jeg lytter til hans far indimellem ;)

   Slet
 7. Ih hvor tager du vidunderlige fotos!

  SvarSlet