Sider

at blogge eller ej

03 juni 2013

I fredags var jeg til fest på mit arbejde. Da vi sad og snakkede mens vi spiste, spurgte en af mine kollegaer til bloggen. Jeg måtte jo indrømme at den ikke har det særligt godt. Jeg kunne meget nemt nævne en hel række af årsager til den er så stille.
En af grundene er faktisk, hvis jeg skal være ærlig, at jeg har fået netflix, men en endnu vigtigere grund er at det egentlig, er blevet ret sjældent at jeg tager billeder.

Da jeg sad og talte, fik jeg vist også sagt, at jeg ikke helt ved hvad jeg skal bruge bloggen til og at jeg måske i virkeligheden ikke hat noget behov for at blogge længere.

Det sidste er jeg nu ikke så overbevist om er rigtigt, jeg har ihvertfald tænkt meget over det, i weekenden og søndag kom kameraet faktisk frem og jeg fik taget lidt billeder, også selvom det ikke er nogen særlig grund, andet end en melon.

5 kommentarer:

 1. Det lyder meget som min blog ;) nogle gange har jeg alt for travlt med mit liv til også at få husket det, eller ihvertfald husket og skrive om det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja du har nok ret, dt er når man har travlt med alt muligt andet :)

   Slet
 2. Jeg kender godt følelsen.

  Melonen ser lækker saftig ud! En blog er en lystbeskæftigelse. Den skal ikke blive en pligt. Da jeg fik overbevist mig selv om det, fik jeg faktisk mere energi og lyst til at skrive og tage billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror du har ret. jeg kunne også mærke det gjorde noget ved mig at sige jeg stopper bare helt hvis jeg ikke har lyst til det længere. Jeg ved dog stadig ikke helt hvordan jeg skal bruge bloggen. Det føles lidt som om det hele er skrevet før, jeg trænger vist til lidt fornyelse her på matriklen(bloggen)

   Slet
 3. Hellere lidt men godt ; ) Jeg følger ikke en blog fordi det sprøjter ud med indlæg - nærmest tværtimod ; )

  SvarSlet