Sider

Nye tider

11 februar 2010


I dag har jeg været ned og rode i mine kasser i kælderen. Inspireret af et indlæg hos hende her bestemte jeg nemlig, at det nu, for en tid, er slut med at drikke te af rustikke krus. Nu skal min te drikkes af fint skrøbelig porcelæn. Jeg fik disse tekopper i gave, da jeg var pige. Jeg fik dem af en fin dame, synes jeg dengang, der handler med antikviteter. Da jeg fik dem var jeg fascineret af dem, der var noget ganske særligt og eksotisk over de fine tegninger og tanken om hvor de kom fra. Samtidigt var jeg vist ikke helt tilfreds med gaven, nok fordi en barbie eller andet i den dur ville have passet mig bedre. Disse 4 kopper har dog fulgt mig siden, i efterhånden mange boliger, nogle steder til pynt, andre steder som ekstra i tilfælde af mange gæster, fordi jeg ikke havde andet. Senest har de så boet her, men i en kasse i kælderen, det er slut nu, nu skal de bruges hver dag, mest fordi de er så smukke.
Er de mon kinesiske eller japanske?

7 kommentarer:

 1. Tak for inspiration - nu skal jeg da en tur på loftet efter mine smukke kopper også. Slut med de store caféglas. Det dér holder bare tusind gange mere!!

  SvarSlet
 2. Skønne, skønne thekopper - indbyder til æstetisk hygge...

  Hav en dejlig aften - Camilla

  SvarSlet
 3. Sikke fine kopper - selv har jeg altså en forkærlighed for kæmpe kopper/krus/kaffeglas uden hank - er helt klart til at sidde med begge hænder om og lune dem (hænderne, altså). Men kan sagtens forstå æstetikken :-) og sikke en fin historie, flot at du har beholdt dem så længe!

  SvarSlet
 4. Lis
  Det var da så lidt ;) Godt jeg også kan sende lidt i din retning.
  Camilla
  Ja er de ikke smukke
  Lisbeth
  kaffen bliver stadig indtaget i krus, jeg har faktisk de fineste kongelige kopper til kaffen, alligevel drikker jeg kaffe af krus. Indtil for nylig var det faktisk et gammel ikeakrus eller et alm glas. Simpelthen fordi kaffekopperne ikke er gode at sidde med.
  En lille ulempe jeg har opdaget ved mine tekopper er, at de nu står ved siden af vasken, for jeg ved ikke om de kan tåle maskine og de var faktisk kun sjove at vaske en gang!

  SvarSlet
 5. De er så fine, jeg har også nogle skrøbelige tekopper, som jeg elsker at bruge :)

  SvarSlet
 6. Hey Heidi,
  Vil du ikke være sød at sende mig en mail med din adresse, da jeg har en lille præmie jeg gerne vil have sendt til dig. Rigtig god weekend. Kh Kamilla (kamilla@diary.dk)

  SvarSlet
 7. De er super søde...jeg bruger også altid det gamle stel arvet fra kærestens farmor..men kommer i tanke om et krus jeg fik i dåbsgave med en lille pige på...skal lige se om jeg kan finde det :-)

  SvarSlet