Sider

at være gode til noget sammen

01 april 2011

Thomas og jeg er alene hjemme, det er vi faktisk ret gode til.  Alberte og Holger er hos Garmoar og Gaga. Vi har brugt eftermiddagen til at drikke god kaffe og købt ene af gode sager med hjem til aftensmad. I morgen er resten af familien hjemme igen og vi glæder os, men lige nu glæder jeg mig også til en hel nats søvn!(egentlig var kæmpe knækbrødene ikke særligt fantastiske, så jeg glæder mig over de trods alt tager sig godt ud på billeder)

6 kommentarer:

 1. jeg fik da i hvertfald lyst til snart at spise knækbrød igen ;-)

  Nyd søvnen og tosomheden!
  Jeg har endnu ikke prøvet en hel nat uden børnene, men er så småt ved at være klar til det - og ville stornyde en hel ubrudt nattesøvn.

  SvarSlet
 2. Ej hvor er jeg misundelig:-) Glæder mig også til vi er parate til en hel nats søvn, men der går nok lige et par måneder endnu:-)

  :-) Ninna

  SvarSlet
 3. Hvor skønt med lidt alenetid. Det må også være lidt underligt at gå i seng om aftnenen og vide at man ikke skal op og give mad, sut eller nus. Den bedste aften til jer.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 4. Skøn start på en weekend. Nyd den.
  Snart skal vi nyde sammen igen. Jeg trænger og glædes.

  SvarSlet
 5. Å ja, dét er da noget at misunde. Jeg er i praksis næsten alene med et hus fuld af børn og aldrig alene med min mand. Det må være helt fantastisk at have tid til at snakke og bare være.

  SvarSlet
 6. Jeg kom lige forbi din blog på min vej rundt. Og her blev jeg da lige hængende. Sikke nogle skønne billeder du tager! Jeg melder mig fluks som fast læser, så jeg kan følge med :)

  SvarSlet