Sider

chokoladefondant

15 november 2011

ADVARSEL der er fejl i opskriften der mangler et billede, det retter jeg men ikke lige nu :)Opskriften er fra Alf og damerne, som jeg arver hver eneste uge sammen med Femina efter min søde svigermor.
I sku tag og prøv den!




8 kommentarer:

  1. Og der er garanteret succes hvis bare jeg følger opskriften til punkt og prikke?

    SvarSlet
  2. Uhm! De ser virkelig også lækre ud.

    SvarSlet
  3. uhhh det er et svært spørgsmål :) jeg er ikke særligt erfaren udi i chokoladefondant, men jeg syntes det smagte helt fantastisk. Jeg ville helt sikkert følge anbefalingen med at bruge silikoneforme, det gjorde jeg ikke og de var svære at få ud af formen. Der står faktisk i opskriften "at fondant kræver precision så det er en god ide at øve sig inden man får gæster" :) der fik jeg lige meget elegant fralagt mig ansvaret ikke ;) men jo en succes det var det altså.

    SvarSlet
  4. ffluwer
    der var du lige hurtig ;) de var altså også gode :)

    SvarSlet
  5. Nu er jeg jo til fald for alt hvad der indeholde chokolade, nærmest :-) Men denne her lyder godt nok i særklasse vidunderlig. Jeg har heller ikke prøvet at bage en chokoladefondant tidligere - så der er hele to rigtig gode grunde til at kaste sig over den.
    Tak for opskriften, Heidi

    SvarSlet
  6. åh det er godt, vi har prøvet at lave Mette Blomsterbergs- og den er virkelig også god!

    SvarSlet
  7. Lyder som en lækker opskrift, og den vil jeg da prøve. Tak for tippet :)


    Hilsen

    Herman
    http://iphonereparationer.dk/

    SvarSlet