Sider

et lille tip

17 februar 2012

nu er parfumen på sin plads igen. Jeg fik oprindeligt min som gave og jeg er blevet rigtig glad for duften. Er der andre der er til La Perla, som mig, så fandt jeg i min søgen efter en ny et rigtigt godt tilbud på nettet.
Af alle steder fandt jeg den hos Neye, ja dem der sælger tasker, til bare 150,- for 30 ml edt. Det er meget billigt og hvorfor de pludselig sælger dufte ved jeg altså ikke.


3 kommentarer:

 1. Jeg er glad for du fandt en ny, ærgerligt med spildte dråber😉

  SvarSlet
 2. Ja jeg er nemlig blevet så gla ve en :) og jeg kan stadig lide den som parfume selvom vores badeværelse har duftet kraftigt af fleurs den sidste uge, eksklusiv ambi pur vi har os :)
  I øvrigt sagde Alberte da hun så den nye (nærmest hånligt) " hvor er den lille hvorfor har du ikke købt en større" Jeg svarede "fordi jeg ikke har brug for mere" så ikke mere snak om penge lige nu :)

  SvarSlet
 3. Tak for tip.. Måske man skulle prøve.. jeg er altid slem til altid at bruge den samme, enten Victor og Rolfs Flowerbomb eller mademoiselle fra chanel.. Og nogengange kan man bare få for meget af altid at lugte til det samme.. :)

  SvarSlet