Sider

pastel

06 februar 2012

i fredags skulle Alberte til fødselsdagsfest hos Clara. Det var hendes første "alenefest" udenfor børnehavetid. Den fik fuld skrue med sløjfe i håret og fine smykker. For første gang var vi fuldstændig på bølgelængde med det tøj der skulle frem fra skuffen, jeg tror nærmest Alberte vil kategorisere mig som en drømme mor når det kommer til den sarte lyserøde, jeg er fuldstændig med på vognen. Men det var vist også på tide. Når jeg tænker over det, så er det vel egentlig at stramme den når man først i 4-5års alderen får tøj i sin yndlingsfarve. Jeg er sikker på Alberte var tilfreds, det er nemlig ikke så tit jeg får lov til at tage billeder. (i øvrigt er det altså ikke altid mine børn passer helt så godt til sofapuderne)


13 kommentarer:

 1. Hun er yndig. Håber hun havde en god fest :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Festen var vist rigtig god :)

   Slet
 2. Hun er da for smart som hun ligger der og slænger sig i sofaen.

  Og må jeg også lige komplimentere sofabordene!! Næsten lige så flotte som alberte.

  SvarSlet
 3. Hahaha, det er da ambitiøst at matche ungerne med sofapuderne! :D Men hun ser altså også bedårende ud, hende Alberte! Blusen ligner præcis den jeg ikke fik fat i til Milk's udsalg?

  Er selv hoppet fra min kulørte unisex børnetøjsperiode og har lyst til at svøbe ungerne i dusede farver, fine pasteller og lidt glitter. Faktisk allerhelst udskifte garderoben, men fornuften har sejret indtil videre.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja blusen er fra Milk, vi købte faktisk to og en hvid. De er gode og dejligt bløde

   Jeg kan godt se ligheden med foxy potato bordene, men det var nu ikke hensigten at lave en kopi.
   Der findes vist et utal af pastelfarvede laminatborde på markedet med 3 ben i eg så det er vist umuligt at lave noget unikt hvis det er det man går efter :) Men vi er meget glade for vores borde egentlig var det jo min julegave så det er faktisk MINE :)

   Slet
 4. PS: super flotte sofaborde. De ligner lidt dem fra Foxy potato som jeg prøvede at overbevise Karsten om vi skulle have inden vi havnede på et andet kompromis. :)

  SvarSlet
 5. Det er ellers ret tjekket med matchende børn og sofapuder;) Super fine borde!

  SvarSlet
 6. Årh hun ser skøn ud. Elsker matchet og drømmer stadig om hendes lyserøde fodformede ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja de fodformede er skønne, jeg frygter lidt når hun ikke kan passe dem mere, de bliver svære at erstatte :)

   Slet
 7. Tak Christina :)
  Ja hun gør sig rigtigt til, sikkert også fordi hun for anden gang i sit liv har fået lipgloss på :)
  Jeg er ret tilfreds med bordene

  SvarSlet
 8. Hun er skøn. Jeg er også vild med lyserød og lykkelig over at farven er tilbage! Får helt lyst til at lave florlette blonde skørter og kjoler når jeg ser Alberte slænge sig i det fine outfitt.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja du har vist været tro mod det lyserøde, det kan jeg bestemt ikke sige jeg har. lige nu forstår jeg slet ikke hvordan jeg kunne hade det så meget. Jeg får faktisk også lidt lyst til at sy hende nogle florlette pompøse nederdele (hvis man da overhovedet kan det) :)

   Slet