Sider

Arv

16 maj 2012


Vi har været en tur i Giardino  Boboli og Giardino Bardini, som er store gamle haver/parker i Firenze hvor der er fantastisk flot. Alberte virkede som om hun ikke rigtig kunne se det flotte. Hun dryssede bare rundt og var svær at trække med. Hun skulle hele tiden samle blomster, der var faldet af planter og buske. Mens vi fik en kop kaffe og jeg synes vi skulle nyde udsigten over Firenze var hun opslugt af at sætte blomster i en gammel kogle hun også havde fundet.


Jeg havde tidligere været lettere irriteret på hende fordi hun hele tiden sakkede bagud, jeg undrede mig over, at hun ikke kiggede på de smukke skulpturer og end ikke ænsede den fantastiske udsigt. Jeg tænkte på at hun var iriterende ukoncentreret. Hun ville bare samle gamle blomster op fra jorden.                                                                 
Nu holdt vi en pause, en pause som vi alle trængte til. Ikke mindst mig selv. Pludselig kunne jeg godt se at det vist ikke er koncentrationsevne hun mangler.
Mens hun sad der med sine blomster spurgte jeg hvad hun lavede, hun svarede ”jeg kan bare godt lide at skabe” vi er vant til den slags svar, men alligevel var det svært at holde grinet tilbage og lade være at ryste på hovedet, jeg svarede dog tilbage på en måde som jeg tænkte passede ind i samtalen ”ja det er utroligt med dig, du er i stand til at skabe noget alle steder, du behøver slet ikke have noget med hjemmefra”  Alberte svarede ”Det er noget jeg er opdraget til” Og inden jeg nåede at blive alt for stolt over tilsyneladende at have lært hende noget om "at skabe" fortsatte hun "det er noget jeg fik fra Bedstemor"

11 kommentarer:

 1. Årh hvor sødt :-)

  Jeg vil også til Firenze!

  Kh

  SvarSlet
 2. Datter-snydt!!

  Jeg var i Firence for år tilbage. Skønne sights. Kan huske Ponte Vecchio..........

  Glædelig onsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Firenze er skønt, det er bare en skam der er så mange der synes det, der er godt nok mange mennesker :)

   Slet
 3. Amei suas fotos.
  E que lugar lindo voce mora com sua !
  voltarei sempre.
  Beijoca Nilda
  http://meucantin5.blogspot.com.br/

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you, I dont understand it all, but some I do :)

   Slet
 4. Herlig datter :-)
  Skønne billeder - vidunderlig Firence.

  Ps: fin blog du har, er der en DIY til betræk til voksi posen??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Nej desværre har jeg ikke en DIY, har du prøvet at google "mønster på voksi"

   Slet
 5. Sender dig en masse gode tanker Heidi - hvor ser det bare nydelsesfuldt ud det hele.
  Stort knus
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rikke
   Tak, der er ren nydelse, når vi altså ikke lige diskuterer med vores børn ;) de synes ikke altid det er lige sjovt at være kulturelle. Vi veksler mellem legepladser og ting vi gerne vil. Vi kommer til at have en forventning om at når vi lige har leget en halv time på en legeplads er det rimligt at vi laver noget vi vil og så skal de bare indordne sig ;) sådan er deres hjerner ikke indrettet. Er det kedeligt vil de ud og brokker sig højlydt eller løber upasssende rundt :)

   Slet
 6. Hvor sødt, Heidi, jeg fik helt tårer i øjnene! Håber i nyder jeres rejse, billederne ser skønne ud!

  Kh Stine

  SvarSlet