Sider

rejsetip

17 maj 2012

Tjek vejrudsigten.
I morges tog vi en hurtig beslutning om at blive på hotellet en nat mere så børnene rigtig ville få mulighed for at nyde stranden. Det eneste der skulle være i orden var vejret. Vi har medbragt en computer, en Ipad og ikke mindre end 2 telefoner der kan komme på nettet. Så da vi skulle vurdere vejrsituationen, gjorde vi det der var mest oplagt. Vi kiggede ud af vinduet og konstaterede at himlen var blå. Beslutningen var nem, en nat mere og hele dagen på stranden. Det blev til 15 minutter, som de eneste. Det stormede helt vildt. Der kunne ikke stå en spand i sandet, vores tøj fløj omkring og sandet gjorde ondt når det kom flyvende.
Heldigvis var der læ  på vores balkon. Og vi voksne nyder her til aften godt at sattelit tv, så alt i alt var det alligevel en god beslutning.

1 kommentar:

  1. I ser godt nok ud til at have en skøn tur - bare det var os der skulle afsted. Og tusind tak for din mail lige inden i rejste. Det er godt nok sødt af dig:) Nyd den sidste tid, og så glæder jeg mig til at høre en masse om jeres tur.

    SvarSlet