Sider

papir og farver her og der og alle vegne

28 januar 2014


Lige nu er her eftermiddags/aften stille, egentlig burde vi lave aftensmad nu, men efter en sneboldkamp i eftermiddags trængte vi til lune boller, så ingen er sultne endnu. I stedet har vi brugt den sene eftermiddag med at tegne og klippe. Lige nu flyder spisebordet og jeg synes generelt ikke vi laver andet end at rydde papirstumper, halve toiletruller, taperester, perler og farver væk.

Til gengæld er det hyggeligt når børnene fordyber sig og ekstra hyggeligt når man finder en sjov og forladt krokodille midt i alt rodet.
3 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at du har mærket lysten til at blogge igen. Jeg har savnet dig på boggen :)
  Jeg tror heller ikke nødvendigvis at man behøve at investere SÅ meget tid i det. Nogle indlæg skriver jo nærmest sig selv på kort tid.

  Kunsten, tror jeg, er at finde en balance og ikke lade bloggeriet tage over, ikke have det i baghovedet i alt hvad man gør og huske at lægge kameraet til side til fordel for nuet. Jeg har lidt på fornemmelsen, at vi har det lidt på samme måde omkring det?

  Kram fra Mette (som iøvrigt godt kunne få lyst til at prioritere lidt tid på netflex eller TV ind imellem ;)

  SvarSlet
 2. Hov, fik jeg skrevet den kommentar til det forkerte indlæg? Og er det afslørende, at jeg ikke engang ved hvordan net flix(?) staves? ;)

  SvarSlet
 3. Hvor er du sød :) ja lysten er der igen, men det bliver på en lidt anden måde i forhold til før, det har jeg fundet ud af giver mest mening for os alle. Og du har ret det behøver ikke tage så lang tid. Vi har faktisk ikke set tv i flere år herhjemme, men pludselig fik vi netflix og helt seriøst begyndte vi at se serier hver aften :) helt skørt og lidt teenageagtigt. Men nu har det heldigvis fået et naturligt niveau igen (måske fordi vi har set alle de gode serier ;))
  Og du skal bare sige til, jeg kan sagtens anbefale en serie eller to eller tre ;)
  kh Heidi

  SvarSlet