Sider

sku man prøve med et indlæg

27 januar 2014

Vi har nydt vores weekend, vi var kun ude meget lidt, vi syntes det var for koldt. I stdet brugte vi weekenden på hygge indendøre, meget af tiden i nattøj. vi har lavet perler, drukket te i litervis og gjort lige det vi havde lyst til. Vi fik også bagt fastelevnsboller, vi syntes vi havde ventet længe nok.


Alberte har arbejdet med filt i SFOen og stor var lykken da hun fandt en kæmpe pose med filt i vores lille værksted i kælderen. Det blev til festtøj til et par bamser. Hun er lidt bestemt og ved præcis hvordan det skal være. Jeg synes hun kan kan have lidt svært ved at tage imod gode råd undervejs, selv om jeg jo (selv mener) jeg har en del erfaring og dermed burde tages med på råd.  Hørt udefra, er vi ikke altid det allermest lykkelige par, men det ender som regel godt og efter Albertes hoved.

Hun er blevet stor og klog....... man når langt med mig, når man med et stort suk siger "ihh mor jeg er så glad, fordi jeg har en mor der gider hjælpe mig med det her"7 kommentarer:

 1. Hun er da herlig hende Alberte. Nattøj indtil eftermiddag lyder også som my kind of weekend.

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk ry for at være den der altid vil ud og lave noget, bare et eller andet, så der sker noget, men jeg er blevet meget mere til nattøj på mine "gamle" dage :) Og tak for din kommentar Christina, det betyder noget at der stadig er nogen der kigger forbi, selvom her er ret kedeligt

  SvarSlet
 3. Jeg følger altid med i dine flotte billeder. Og dejligt at du skriver at du vil give den lidt mere opmærksomhed

  SvarSlet
 4. Dejligt med fastelavnsboller og sikke smart den bamse blev

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Sine, Alberte var godt tilfreds :) både med fastelavnsboller og bamsetøj.

   Slet
 5. Det er dejligt at her stadigt er liv!
  De der fastelavnsboller ser gode ud - kan du anbefale en opskrift?

  Kh Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi Hvor dejligt at høre, tak for det :)
   Vi brugte en helt klassisk opskrift fra arla http://www.arla.dk/opskrifter/Fastelavnsboller-med-creme/ til selve dejen. Da "folk" her i huset er meget forskellige mht smag var der meget forskellig fyld i dem :) nogle med marcipan, nogle med marcipan og æble, nogen med marmelade. Alberte holdt på at en rigtig fastelavnsbolle er med flødeskum, så det fik hende og Holger i, selvom det egentlig ikke er den slags bolle, der hører flødeskum til :) men alle var glade og selve dejen god og nem at arbejde med.

   Slet