Denne ferie er virkelig gået i kage for os, fredag var ingen undtagelse.
Jeg blev kraftigt inspireret af Meyers klipkrans fra Meyers Bageri med æblemarmelade og remonce. Det er godt jeg ikke har tid til at bruge formiddagen til at læse i kogebøger til hverdag.
Vi lavede vores egen version med hindbær. Egentlig er det bare en god bolledej der rulles til et aflangt stykke. På midten lægges en god hindbærmarmeladen (der ikke er kogt for længe) og en stribe remonce rørt af sukker, smør og marcipan.
Dejen foldes over fyldet og den samles til en krans, som efterhæver og pensles med æg. Vi dryssede med rørsukker inden den kom i ovnen og spiste den lun til en kop te.
Det var noget værre snask at spise og servietter var påkrævet, med den smagte ret godt.
Uhm, det lyder og ser meget lækkert ud :)
SvarSletDen var også god og ikke helt så fed som så meget andet :)
SletDet ser også lækkert ud, og jeg er nu ikke engang særlig meget til marcipan. :)
SvarSletMan skal nok være til marcipan hvis det skal være noget. Alberte kunne ikke lide den, for hun er ikke til varm marcipan
SletUhmm hvor lækker, men ingen kage til mig ;O) har lige købt nye bukser et nr. større, da de andre strammede ;O) - nu skal det være slut ;O)
SvarSletMona
Det lyder fornuftigt, bare jeg var så fornuftig
SletJeg har bagt Meyers kanelsnurrer 2 gange i vinterferien ;o) Denne stang ser også lækker ud :o)
SvarSletJeg har bagt Meyers kanelsnurrer 2 gange i vinterferien ;o) Denne stang ser også lækker ud :o)
SvarSletMeyers kanelsnurrer er det bedste! Der er altså ikke meget der slår dem.
SletJa men "desværre" kan jeg ikke lave alm portion uden at have dej i hele maskineriet.. Så er gået over til ½ portion i Kitchenaid maskinen, måske meget godt ;o)
SletDen er så smuk, den tekande, Heidi :)
SvarSletJeg har samme smukke thekande. Den er så skøn :-)
SvarSlet